oni
Despre noi Informatii Trading Contact

 

  Servicii  
 

     Firma noastra vine in intampinarea cerintelor Dvs. si va pune la dispozitie servicii profesionale pentru organizarea oricarui tip de transport solicitat: maritim, fluvial, aerian, rutier sau feroviar, precum si in varianta multimodal/combinat. Va rugam verificati paginile siteului nostru prin apasarea butoanelor din stanga, dedicate fiecarui tip de transport in parte si a serviciilor oferite.
     Dorim sa va informam ca ofertele noastre de transport includ, pe langa preturi competitive si o flexibilitate relevanta astfel incat sa ne ridicam la nivelul asteptarilor clientilor nostri.

     Functie de gradul de colaborare atins cu anumiti clienti dar si in masura in care vom stabili legaturi profesionale benefice pentru ambele parti, suntem pregatiti sa oferim termene de plata atractive si tarife adaptate pietei in contextul economic actual.

     Din serviciile adiacente transportului maritim containerizat oferite de catre firma noastra, enumeram:
          • expeditii marfuri pe autocamion si cale ferata,
          • transport auto de marfuri generale si agabaritice, precum si marfuri periculoase sau vrac, pe plan intern si international
          • asistenta pentru efectuarea formalitatilor vamale import/export/tranzit
          • alte servicii adiacente prin partenerii nostri specializati (ex. certificari cantitative si calitative, comisionare vamala, expertize marfuri, depozitare marfuri, transbordari de marfa, amarare marfa, agent marfa, containerizare marfa, asigurare marfa etc.)
          • asistenta operare nave conventionale cu marfuri pentru import sau export prin portul Constanta si Constanta-Sud Agigea, Mangalia, Midia
          • angajari nave pentru transport conventional (prin brokeri specializati)
          • alte operatiuni de logistica etc

     Cu speranta ca va intereseaza unul sau mai multe din serviciile oferite de catre firma noastra dorim sa devenim unul din partenerii Dvs. de viitor.

     Pentru a obtine o cotatie de pret va rugam sa ne contactati la adresa : office@gm-log.com
     Asteptam cu interes orice solicitare din partea Dvs.