Despre noi Servicii Informatii Trading Contact

 

Transport rutier de marfa intern si international

 
 

    Compania noastra pune la dispozitia Dvs. intreaga gama de servicii de transport marfuri cu camioane cu prelata sau dube inchise cu capacitati diverse, pana la 40 tone sau chiar mai mult, pe diferite trasee rutiere atat la export cat si la import, precum si pe teritoriul national.

    In cazul in care aveti nevoie de angajarea unui transport de marfa pe rute interne asteptam sa ne contactati in vederea stabilirii rutei de transport cea mai convenabila. 

    Transporturile rutiere de marfa se pot realiza in regim de “camion complet” (FTL=full truck load) sau “grupaj de marfa” (LTL=less than truck load).
In cazurile in care clientii solicita, se poate opta si pentru “curse dedicate” pentru preluarea de grupaje de marfa dintr-o singura locatie sau locatii diferite.

    Putem oferi tarife de transport marfa competitive pe rute si destinatii din si catre toate judetele Romaniei.
In cazul in care optati pentru un transport complet de marfa, veti beneficia de un timp mai mic de livrare, fata de transportul la grupaj, iar livrarea marfii se va face in deplina siguranta la orice punct de destinatie din Romania sau Europa indicat de client.

    Oferim tarife competitive de transport atat pentru export cat si pentru import atat pentru cursele de marfa complete cat si pentru grupajele de marfa. Pe langa tarile din spatiul Uniunii Europene de unde putem prelua/expedia marfurile Dvs. avem si posibilitatea transportarii de marfuri din/catre Elvetia, Norvegia, Serbia, Croatia, Turcia,  Moldova, Ucraina, Rusia, precum si in zone mai indepartate ca Armenia, Georgia, Kazahstan, Turkmenistan, Kirghizstan. Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR/TIR.

 

Transport rutier – Incarcare completa                                                                 Transport rutier - Incarcare partiala (grupaj de marfa)

 
 

    Prin intermediul retelei de transportatori rutieri cu care colaboram, va putem gasi cea mai buna varianta de transport pentru orice tip de marfa pe care o aveti de expediat sau preluat din/catre Romania spre Europa si spatiul extracomunitar:
Transport rutier de marfa in regim de camion complet - FTL ( full truck load ) intern si international
Transport rutier de marfa in regim de grupaj - LTL ( less than truck load) intern si international
Transport rutier de marfuri generale intern si international
Transport rutier de marfuri containerizate intern si international
Transport rutier de marfuri agabaritice intern si international
Transport rutier de marfuri si substante periculoase (ADR) intern si international
Transport rutier de marfuri perisabile cu camioane frigorifice cu temperatura controlata (refrigerare sau congelare) intern si international
Transport rutier de marfuri in stare lichida intern si international
Transport rutier de marfuri vrac intern si international

   Ca si grupa secundara a transportului rutier, expeditiile pe camion in regim de grupaj ocupa un loc important in traficul de marfuri atat pe plan intern cat si international.

   Principalul avantaj al acestui tip de transport il constituie costul mai redus in comparatie cu transportul complet, insa termenul de livrare este mai mare datorita faptului ca marfa se colecteaza din mai multe puncte de incarcare (pentru a incarca la capacitate maxima camionul) si abia apoi descarcata in locatiile de destinatie.

   Prin intermediul transportului la grupaj se pot transporta partide mici de marfa, cu capacitate mai mica de un palet (ex.colete, cutii, baloti, saci, paleti etc) si pana la loturi de marfa care pot ocupa pana la 80-90% din volumul unui autocamion.

   Firma noastra poate oferi tarife competitive pentru serviciul de transport marfa la grupaj pentru diverse rute, atat la import catre Romania din Europa si / sau spatiul extracomunitar, cat si la export din Romania catre intreaga Europa si/sau spatiul extracomunitar.

   De asemenea putem oferi tarife competitive si pentru transport grupaje marfa avand ca destinatie rute si locatii interne de pe teritoriul Romaniei

 

 

Pentru a obtine o cotatie de pret va rugam sa ne contactati la adresa : office@gm-log.com