Despre noi Servicii Informatii Trading Contact

  Transport fluvial de marfa  
 

    Firma noastra ofera un pachet complet de servicii destinate transportului fluvial: transport containerizat, depozitare si facilitati logistice, conexiuni de transport cu orice destinatii din tara, preturi competitive si suport logistic afferent.

 
  Transport fluvial containerizat                                                                             Transport fluvial conventional  
 

    Fiind bine pozitionat pe coasta de vest a Marii Negre, portul Constanta reprezinta un punct important pe harta traficului de marfuri catre/dinspre caile navigabile interioare est-europene.

    Ca urmare a unei dezvoltari zonale rapide si totodata ca o necesitate pentru transportul de marfuri din aceasta regiune, a crescut interesul pentru transportul fluvial care ofera legatura directa cu cel mai mare port din Marea Neagra, Constanta.

    Prin folosirea transportului fluvial containerizat se pot deservi prin servicii directe de linie porturile Giurgiu sau Turnu Severin, dar si Ruse si alte porturi dunarene pana la Belgrad, in urma solicitarii exprese a clientilor nostrii.

    Avantajul folosirii transportului containerizat fluvial consta in ofertele de pret avantajoase oferite in comparatie cu celelalte porturi prin care Belgradul este deservit in prezent(Rijeka, Thessaloniki, Bar, Koper) si prin faptul ca ofera o legatura directa cu serviciile de linie intre China si Marea Neagra.

    Green Marine Logistics ofera posibilitatea incarcarii/descarcarii atat de marfuri generale/vrac cat si containere din barje pe chei si viceversa precum si transbordare directa de marfuri din vapor in barja si vice/versa.
    In completare se asigura si depozitarea containerelor pline cu marfa.

    Putem intermedia transportul fluvial de marfa intre Giurgiu si porturile din Constanta, precum si intre Giurgiu si Drobeta Turnu Severin.

Incepand cu anul 2005 pe Dunare functioneaza doua linii de transport containere : tranzit domestic Constanta - Giurgiu si tranzit international Constanta - Belgrad.

Barjele si impingatoarele folosite in cadrul serviciului de transport containerizat fluvial au asigurare P&I.

   Firma noastra ofera servicii complete pentru diferite operatiuni efectuate in/din terminalele si depozitele aflate in porturile dunarene, incluzand: manevrarea containerelor goale/pline; depozitarea containerelor goale/pline atat in depozite acoperite cat si in spatiu deschis; servicii de transport rutier catre orice punct desemnat din Romania

    Serviciile logistice ale firmei noastre ofera solutii complete care pot combina transportul pe cale fluviala si cel rutier sau feroviar pentru a atinge orice punct final de destinatie desemnat de catre client.   La cerere, marfa se poate prelua din portul fluvial unde s-a descarcat si se expediaza catre punctual de livrare dorit atat in Romania cat si catre Europa sau orice alta destinatie solicitata.

    Portul Constanta fiind atat un port maritim cat si unul fluvial, poate acomoda orice tip de nava : cargou de mic tonaj precum si barja, slep, barja autopropulsanta folosita la transportul fluvial.

    Legatura dintre portul Constanta si Dunare se face prin canalul Dunare-Marea Neagra, punte de legatura importanta care reprezinta un atu al portului Constanta datorita costurilor reduse de transport si volumelor de marfa care se deruleaza in aceasta zona. Datorita pozitiei strategice si legaturii cu Marea Neagra catre tarile europene, fluvial Dunarea reprezinta un mod avantajos de transport comparativ cu transportul feroviar si cel rutier.

    Traficul de marfuri derulate pe Dunare a crescut de la an la an, facilitand transportul unor cantitati insemnate intre Constanta si tarile din estul si central Europei, ca si Bulgaria, Ungaria, Serbia, Austria, Germania. De asemenea prin intermediul Dunarii se pot transporta marfuri din Constanta pana la Rotterdam folosind canalul Rhin-Main.

    Dintre marfurile care detin o pondere sustantiala ce se expediaza pe Dunare cu barjele sunt: cereale, echipamente, chimicale, produse siderurgice, produse din lem si materiale de contructii.

    Firma noastra va sta la dispozitie pentru a va oferi logistica necesara expedierii marfurilor Dvs din/catre portul Constanta catre/din porturile dunarene folosind unul din mijloacele de transport fluvial mentionate mai sus.

 

 

Pentru a obtine o cotatie de pret va rugam sa ne contactati la adresa : office@gm-log.com