Despre noi Servicii Informatii Trading Contact

 

Transport aerian de marfa

 
 

    Una dintre cele mai sigure si rapide modalitati de transport, ca alternativa eficienta, o reprezinta transportul aerian de marfa.

    Green Marine Logistics impreuna cu agentii celor mai recunoscute linii aeriene organizeaza transporturi aeriene de marfuri atat in regim charter (direct) cat si in regim de consolidare (multimodal)

    Prin intermediul retelei noastre de corespondenti din aeroporturile de destinatie asiguram livrari door–to–door sau aeroport–to–aeroport, in intreaga lume.

    Functie de specificul marfurilor pe care doriti sa le expediati pe calea aerului (de la marfuri perisabile pana la marfuri periculoase, marfuri voluminoase sau produse generale si coletarie) vom cauta cea mai buna solutie pentru o expediere prompta si in siguranta, precum si livrarea lor intr-un  timp de transit cat mai scurt.

    Acest lucru se realizeaza datorita legaturii pe care o avem cu cele mai importante noduri aeriene din lume si folosindu-ne de o gama variata de servicii bazate pe conexiuni de linie, care pun la dispozitie orare fixe de zbor si chartere aeriene.

    Serviciul aerian este parte integranta a lantului logistic de livrare a marfurilor catre destinatarul final si prin urmare dispune de servicii logistice conexe care va sunt asigurate de catre firma noastra: transport rutier de la si inspre aeroport, depozitare marfuri, efectuare formalitati vamale, asigurare marfa etc.

   Tarifele de transport aerian se aplică la greutatea taxabilă, aceasta fiind definită ca valoarea mai mare dintre greutatea brută şi greutatea volumetrică (se înmultesc cele trei dimensiuni, in centimetri ale coletului, rezultatul împărţindu-se la 6000).

    Pentru a obtine o cotatie de pret va rugam sa ne contactati la adresa : office@gm-log.com